Säät vaan paranee, kun syksy lähenee! Ensin kärvistellään vesisateessa heinäkuu ja nyt elokuussa sitten saa nautiskella ihanasta näyttelysäästä. Tornio kv helli sään lisäksi myös välimatkalla: tuntui, että oli suorastaan kotinäyttelyssä, kun menomatkaa oli 130 km/sivu. Torniossa tuomaroimassa oli ruotsalainen Kurt Nilsson ja koiria oli ilmoitettu 27.

Marjut esitti taas vaihteeksi itse koiransa. Neiti osaa kyllä Elmon handlauksen, joten mikäs siinä on mennä kehään pyörähtämään. Pablon parturoimat korvakarvat on vähän kasvaneet, mutta on niiden kasvaminen kyllä tuskastuttavan hidasta! Ehkä sitten joulukuussa on Elmolla normaalit korvat. Mutta korvista huolimatta tuomari tykkäsi Elmosta ja lopputulos hienosti PU1, serti, cacib ja ROP.

Helmin pentu Ella debytoi tänään virallisesti junnuluokassa tuloksena EH3 mukavalla arvostelulla. Ella liikkui tosi kauniisti kehässä ja muutenkin esiintyi häntä heiluen, joten kyllä oli ihana katsoa noin reipasta ja tomeraa cavaneitiä. Helmi oli toista kertaa valioluokassa ja tänään tuloksena ERI1, PN3. Nyt taidamme kuitenkin jäädä Helmin kanssa eläkkeelle näyttelyistä. Välillä jossain varmaan pyörähdämme, mutta enimmät näyttelyjuoksut on nyt juostu.

Päivän poseerauksia:

elmo_pieni-1.jpg

Elmo-poitsu pokaaliensa kanssa.

helmi_pieni.jpg

Helmi-mussukka

ella_paa.jpg

Suloisen Ellan kaunis pää <3

ropkeha-1.jpg

Rop-kehässä isän puolelta siskopuolet Elmo ja Daisy (Artblen Lovely Daisy)