Tänään käytiin Roin ryhmiksessä Toscan ja Elmon kanssa. Herätys oli kello 4.10, joten takana on pimeää ajotaivalta ja vettä- ja räntäsadetta. Melko karmea ajokeli, mutta reissu oli kaiken ajamisen arvoinen. Elmo sai ainoana junnuna eri:n ja voitti siis oman luokkansa. Paras uros -kehässä se sijoittui toiseksi valion jälkeen ja sai siis toisen sertinsä! Ikää Elmolla on vuosi, joten se on todella mainiosti aloittanut näytelmät.

Tosca oli myös eri1 ja sijoittui paras narttu -kehässä neljänneksi! Neiti on edelleen melkoisen vallaton kehässä - söi juuston lisäksi minulta suurin piirtein sormenpäät... mutta sai hampailla raastamisen anteeksi, kun olin sijoituksesta niin onnellinen ;-). Mutta ehkä pitäisi nyt vähän harjoitella, niin hyppy, hyppy, istuminen, hyppy ja istuminen jäisi vähän vähemmälle.

Todella hienosti siis meni ryhmis kokonaisuudessaan meidän junnuilla. Ja tämän ansiosta jaksoin ajaakin aika hyvin, mutta nyt on takki kyllä aika tyhjä. Kiitos kovasti Elinalle ja Minnalle mukavasta matkaseurasta ja Minnalle vielä apukuskina toimimisesta =). Otetaan uusiksi!