Tämä viikonloppu on vietetty ihan kotinurkilla Äimäraution raviradalla näyttelyissä. Tuntuipa kivalta kerrankin herätä rauhassa omassa sängyssä ja suunnistaa vajaan kymmenen kilometrin päähän, kun normaalisti saa ajaa useamman sata kilometria. Molempina päivinä oli kv-näyttelyt, joten koiria oli ilmoitettu mukavasti mukaan.

Mukana oli vaihteleva kokoonpano, mutta pikku-Lida molempina päivinä sekä mukana vieraileva pikkumusta Tiiu (Radix Friendly Face), Toscan puolisisko. Onnea kovasti Jonnalle - Tiiu oli sunnuntaina PN2 ja sai hienosti vara-sertin ja vara-cacibin! Tiiu hurmasi meillä ja varsinkin isä ja Pablo suorastaan rakastuivat tähän mainioon neitiin.

Tiiu ja Pablo, toisiinsa ihastunut nuoripari

TiiujaPablo.jpg

Lisäksi Helmin pojat Sony (B. Scandic Hunk) molempina päivinä ja Elvis aiemmasta pentueesta (B. Raised on Rock) sunnuntaina (NUO EH3). Helmin pentu Ella (B. Heart of Rome) esiintyi myös hienosti emäntänsä Tuulin luotsaamana molempina päivinä tuloksin NUO ERI3 ja EH. Elmo Elmeri urakoi myös molemmat näyttelyt tuloksin VAL ERI2 PU2 VARA-CACIB ja ERI3. Tosca sai lauantain ERI:n valioluokassa, samoin Helmi sunnuntaina sijoittuen valionartuissa vielä neljänneksi.

Pikkuväki kunnostautui hienosti Sonyn ollessa ROP-pentu lauantaina Lidan peesatessa VSP:nä - ja sunnuntaina sitten toisinpäin. Vähän piti nuorenherran kaahailla välillä, mutta hypyt, loikat ja vauhti on niiiiin pentumaista ja pääasia että pennulla on kiva fiilis kehässä. Lauantaina käytiin pikkuväen kanssa kuvattavana, joten nyt odotellaan sitten viikko millaiset kuvat saatiin aikaiseksi.

Sony valmistautuu kehään. Odotellessa voi vaikka rullailla ajankuluksi kieltä :)

Sonyjakieli19072009.jpg

Söpikset sisarukset Sony ja Lida sunnuntain kehän jälkeen. Samaa näköä löytyy jonkin verran :)

SonyLida19072009.jpg

Lidan sunnuntain arvostelu (tuomari Tuire Okkola):

7 kuukauden ikäinen. Hyvin kehittynyt narttupentu. Hyvä pää ja ilme. Voimakas alaleuka. Spotti päässä. Tasapainoisesti kulmautunut edestä ja takaa. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Hyvä luusto ja tassut. Ikäisekseen hyvä karvapeite. Liikkuu ok. (Rop-pentu)

Sonysta otettiin vielä posekuva päivän päätteeksi. Lidasta sitten joskus samanmoinen, alkoi jo puhti loppua kuvaajalta. Alla siis Sony seitsemän kuukautta.

Sony19072009.jpg

Sonyn sunnuntain arvostelu:

Hyvin kehittynyt 7 kk urospentu, jolla hyvä pää, huulet voisivat olla vähän kuivemmat. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Hyvä häntä. Hyvä ylälinja. Kokoon sopiva luusto. Ikäisekseen hyvä karvapeite, kaunis väritys, rikkonainen mantteli. Liikkuu hyvin silloin kun haluaa. (vsp-pentu)

Oli tosi kiva, kun kasvattien omistajat ovat jaksaneet tuoda koiria näyttelyyn. Kiitos ja kumarrus kaikille! Oli tosi mukava nähdä, otetaan uusiksi :)