Olipa hauska päivä tänään Ylivieskassa! Tuntuu, että ihan vasta Helmin pennut lähti maailmalle ja nyt ne ovat jo junnuikäisiä. Helmin pentu Elvis, B. Raised on Rock, tuli tänään moikkaamaan äitiä, siskoa ja veljeä Kälviältä näyttelypaikalle. Elvis on kasvanut isoksi pojaksi, turkkia on nuoreksi koiraksi yllättävän paljon ja kokoakin oli enemmän kuin Pablolla. Pentulaatikon kokosuhteet ovat siis vaihtaneet paikkaa =)

Kuvia piti sitten räpsiä nuoresta herrasta ja samoin sisaruksista Helmi-mamman kanssa. Vasemmalta Pablo, Vimma, Helmi ja Elvis.

lauma-5.jpg

Ja sama sakki uudemman kerran.

lauma2-1.jpg

Ja sitten tietysti piti ottaa kuvia Elviksestä, kun pitkästä aikaa näki. Tässä siis Elvis edestä, sivulta ja...

elvis_10kk_2.jpg

elvis_10kk.jpg

elvis_10kk_4.jpg

elvis_10kk_5.jpg

Hohhoijaa, kun alkaa haukotuttaa tämä filmitähtenä oleminen!

elvis_10kk_3.jpg

Pojat kävivät myös kehässä pyörähtämässä ja hienosti Elvis suoriutui näyttelydebyytistä. Tänään tuloksena Pablolla EH1 ja Elviksellä sitten EH2. Helmi näytti mallia pojilleen olemalla ensimmäistä kertaa valioluokassa ERI1, PN2 ja saamalla vara-cacibin =). Vimma oli mukana maskottina ja saa nyt sitten vähän aikaa kasvaa ihan rauhassa ennen seuraavaa näyttelyä, mikä taitaa ollakin sitten marraskuussa Kajaanissa sekä Elviksellä että Vimmalla.

Kiitos kovasti Marjolle ja tytöille, että toitte Elvistä moikkaamaan ja kehässäkin pyörähtämään! Oli tosi mukava nähdä koko joukkoa ja todeta omin silmin, että Elviksestäkin on kasvanut kiva nuori uros =)