// 15.4. lisätty loppuun muutama kuva.

Meillä oli lomaviikko ja pennut jäivät Lidan kanssa kotiin. Ne olivat siskoni hyvässä hoidossa ja kokivat viikon aikana paljon uusia asioita. Itse kun ei hetkeen pentuja nähnyt, niin tuntui eilen kotiin tullessa että ne ovat kasvaneet aivan hurjasti. Hereillä jaksavat touhuta jo pitemmän aikaa kerrallaan, sitten taas koittaa totaalisimahtaminen. Liikkuminen on muuttunut varmemmaksi myös liukkaahkon sanomalehden päällä.

Ja mitä täällä sitten on tehty? Joka päivä maisteltu kiinteää, laajennettu reviiriä pentuaitauksen ulkopuolelle ja valloitettu olohuone. Lisäksi on ensimmäistä kertaa oltu auton kyydissä kun pennut ja Lida kävivät valokuvamalleina studiokuvauksissa. Kuulemma olivat aivan ihania malleja :). Ja aivan ensimmäinen pieni ulkoilukin on tehty. Totta kai on hoitotäti sylitellyt ja paijannut <3

Pikkuhännät vipattaa jo aivan mahdottomasti, osataan loikkia, leikkiä ja murista, koettaa maistella varpaita ja kaikkea mahdollista mihin pikkuhampaat voi iskeä. Hampaat onkin jälleen todettu neulanteräviksi. Sanomalehteä niillä voi repiä ihan mainiosti :). Tässä muutama kännykkäkuva viikon varrelta.

Lida-äipän perässä tutustellaan olohuoneeseen.

marjutpennut4.jpg

Väsy tulee, ihan parasta on nukahtaa äidin lähelle <3

pennutmarjut3.jpg

Hoitotätikin käy jos äippä ei ole lähellä :)

marjutpennut.jpg

Pennut osaavat jo hienosti syödä itse.

syomassa.jpg

Tämä lelu kelpaa mainiosti myös karvaiselle vauvalle :)

leikki1.jpg

Poika pohtii seuraavaa siirtoa.

james15042015.jpg

Tällä lailla! Äidille kyytiä :)

jameslida.jpg