Pentukevät hurahti keskiviikkoaamuna aikaisin käyntiin kun Lidan pennut vihdoin syntyivät. Lida piti meitä jännityksessä pitkään, koska pennut syntyivät vuorokaudella 64 ovulaatiosta. Aiemmin pennut ovat aina syntyneet viimeistään vuorokaudella 61. Kylläpä viimeiset päivät tuntuivatkin pitkiltä. Tiistaina kuitenkin alkoi hillitön petaaminen, joka jatkui koko päivän ja hyvin valvotun yön päätteeksi syntyi ensimmäinen pentu klo 4.19, tyttö. Syntymäpaino pikkuisella oli 231 g. 

Toinen elävä pentu syntyi klo 7.10 ja syntymäpainoa 263 g. Tyttöjen välissä oli pieni koirapoikaenkeli. Ja viimeinen pentu, poika, syntyi klo 7.45. Pennun syntymäpaino 267 g. Tällä kertaa pienin pentu raivasi tien muulle joukolle. Lida synnytti pennut hienosti itse. Edellisellä kerrallahan tarvittiin vähän apuja eläinlääkärissä, mutta tällä kertaa oli hyvät vahvat poltot eikä mitään ongelmia saada pentuja synnytettyä.

Kaikki pennut ovat nätisti värittyneitä, toisella tytöllä on päässä tuplaspotti ja poika on saanut poskeensa ruskean suukon :). Lida on hoitanut koko ajan pentujaan tosi hienosti, muut koirat olivat aluksi kovasti menossa pentulaan, onhan se normaalisti koko meidän aikuisten jengin nukkumapaikka, mutta ovat nyt tyytyneet kohtaloonsa pysyä sieltä poissa. Senna erehtyi yksi päivä kovasti hengailemaan portin takana mutta Lida antoi käskyn siirtyä kauemmas :). Vaistot ovat siis kunnossa, hän huolehtii lapsistaan.

Tässä ensimmäiset maistiaiset pennuista heidän syntymäpäivältään. Vaaleanpunainen vielä käyttämätön tassu <3. Nämä tassut tulevat ottamaan vielä monta askelta ja hyppyä.

tassut.jpg

Kolmikon väritystä näkyvillä, vasemmalta alkaen poika, tyttö, tyttö.

kasa.jpg

Tässä kuva pentujen komeasta isästä Anssista, virallisesti Pascavale Ainsley. 

IMG_0137.jpg

Lisätty jokaisesta pennusta tänään otettu pääkuva. Ensimmäisenä spottityttö.

tytto15032015.jpg

Alla poika. Varsinkin pojan nenu on alkanut jo mustua :)

poika15032015.jpg

Ensimmäisenä syntynyt tyttö.

Ekatytto15032015.jpg

Tällä hetkellä mietinnässä onkin, millä kirjaimella ja teemalla pennut saavat nimensä. Nyt vahvimpana on Spring-teema, mutta katsotaan, josko ensi viikonlopun päivitykseen se olisi jo selkiytynyt :)