Käytiin pitkästä aikaa nätöilemässä eli siis höpöttelemässä kaikessa rauhassa ja treffaamassa muita =). Siinä sivussa sitten hieman nätöäkin, mutta kaipa täytyy rehellisesti myöntää, että se on lähinnä sosiaalinen juttu. Ja kiva tietysti nähdä kerralla joukko lieronpötkylöitäkin, tänään ikähaitari oli viidestä kuukaudesta eteenpäin. Kerrankin oli aivan mahtava aurinkoinen sää, joten aika meni ihan hurahtamalla.

Koiria, ihan muutama vain =)

koirat-1.jpg

Elvis ja Tepi löysivät toisensa. Ikää on molemmilla sen verran vähän, että yhteinen juttu löytyi heti.

pojat-6.jpg

Even poikakaksikolla Tepillä ja Allulla oli myös "leikillistä" painia veljesten kesken. Touhu tuntui välillä menevän vähän totiseksi - se on tuo sisarusrakkaus niin jännä asia. Veljekset ovat kyllä eri näköisiä, kun vierekkäin seisovat, mutta ehkä nassuissa on Eveltä perittyä pehmeyttä.

Tepi (B. Fudge Fellow)

tepi.jpg

Allu (B. Gummy Bear)

allu.jpg

Helmi levähtelee. (Kumma miten näyttää muka karvaiselta vaikka on todellisuudessa ihan naku...)

helmi-5.jpg

Loru on perinteisesti laittanut nuoremmat aina ojennukseen ja Vimma on ollut viime ajat sitten pahnanpohjimmainen. Vimmasta on vissiin tullut iso neiti, kun sen piti näyttää pienemmille kaapin paikka. Onhan se hurjat 6 kuukautta sentäs vanhempi...

vimma2-3.jpg

Tämä kuva on ihan pakko laittaa kun se on niin ihq. Nuorenahan se on vitsa väännettävä, joten tässä näppärä pikkuhandleri =)

pikkuhandleri2.jpg