Taitaa olla niin, että tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Olen nyt loppusyksyn ja alkutalven käynyt Toscan kanssa agikurssilla sunnuntaisin päivällä, kun Onnilla on ollut treeni illalla. "Parhaimpina" sunnuntaina on ollut kolmet agitreenit =P. Se ei tosiaan ole järkevää enkä suosittele kenellekään moista menoa.

Eilen oli sitten "vain" kahdet agitreenit, joten kävin päivällä näyttelytreenissä Toscan kanssa ja mukana oli myös Vimma ja Kirsi. Aikataulu oli seuraava: klo 12.30 lähtö kotoa näyttelytreeneihin, minkä jälkeen vein Kirsin ja Vimman kotiinsa. Olin heidän luona 20 minuuttia ja lähdin sitten agitreeniin Toscan kanssa. Tämän jälkeen vein Toscan ja Helmin kotiin ja olin siellä puoli tuntia, minkä jälkeen lähdin Onnin kanssa agitreeniin. Kotiuduin noin kahdeksan maissa. Harrastusta tuli normaalin työpäivän verran.

Viikonlopun jälkeen olo on kaikkea muuta paitsi reipas. Tarkoitus ei ole havainnollistaa, miten saadaan burn out harrastuksista, joten täytyy skarpata ensi keväänä sitten ja ottaa ihan pelkkää viikonloppuvapaatakin.

Näyttelytreenissä oli myös Ella ja molemmat tytöt, sekä Vimma että Ella, tepsuttivat oikein hienosti "kehässä" ja käyttäytyivät muutenkin nätisti ja reippaasti. Hyvä tytöt - kyllä te vielä kehissä hurmaatte =)