Neiti Punanuttu eli Elli Karamelli lähti omaan kotiinsa torstaina ja kuuleman mukaan on mennyt hienosti. Ihanaa elämää Ellille, varmasti Elliäkin nähdään kun ei kovin kauas matkannut! Kotiin jäi kasvamaan  vauhdikas Senna-tyttö. Voisi sanoa, että mistä tuota energiaa oikein tulee, kun perheen pienin jaksaa touhuilla kaikkein eniten. Kun muu jengi pistää sohvalle nukkumaan, niin Senna juoksee ympäri taloa ja leikkii. Täytyy sanoa, että onneksi Lida on vielä sopivasti leikki-ikäinen, joten tytöillä menee ajatukset hyvin yksiin.

Ollaan Sennan kanssa lähdetty ihmettelemään maailmaa ja kylästeltiin torstaina Kirsin luona. Samalla Senna sai ensi kosketukseen Tofu-kissaan, joka on hurmaava katti ja tottunut koiramaiseen jengiin. Se ei paljoa pennusta välittänyt, mutta Senna totesi hännän kiehtovaksi ja maistoi sitä hieman :). Tosin tätä maistelua ei Tofu edes huomannut.

Lenkillekin on Senna päässyt mukaan, tosin kainaloisena. Torstaina se seuraili yläilmoista hihnalenkillä maailman menoa ja eilen nappasin sen mukaan metsään, jossa se sai välillä myös juosta muiden joukossa. Lisäksi käytiin Mustissa ja Mirrissä ostamassa oma nahkahihna, joten voidaan alkaa harjoitella hihnassa kävelyä.

Senna ja hoitotäti Lida leekaavat

Tässä istumme ihan kiltisti vieretysten :)

Kovasti pyrkimys on myös sohvalle, mutta sinne ei pentu vielä yletä. Niinpä Tossu-äiti saa viettää siellä aikaansa ihan rauhassa.